Volledig scherm

Hilary Swank is stiekem getrouwd

ShowbizzAfgelopen weekend is Hilary Swank (44) getrouwd met haar vriend Philip Schneider, met wie ze twee jaar samen is. De ceremonie, die in het geheim plaatsvond, werd gehouden in het plaatsje Carmel in Californië. 

0 reacties

  1. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.
  2. Cafébaas Danny Fabry Junior (48) opgenomen op intensieve na beroerte: “Hij is deels verlamd en kan niet meer praten”
    PREMIUM

    Danny Junior (48), zoon van Danny Fabry, opgenomen na beroerte: “Hij is deels verlamd en kan niet meer praten”

    In Café ‘t Deurp in Werchter moet men het voorlopig stellen zonder de flamboyante uitbater. Danny Fabry Junior (48) kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag een beroerte, maar hij werd pas vele uren later gevonden door zijn moeder Julia (75). De cafébaas ligt momenteel op de intensive care in Gasthuisberg. Door de bloedprop is hij gedeeltelijk verlamd geraakt en heeft hij zijn spraak verloren. “Maar hij is bij bewustzijn en reageert wel”, vertelt zijn moeder aan zijn ziekenbed.
    Rotselaar