Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Bpost wil honderden banen schrappen

Bpost wil de komende jaren enkele honderden banen schrappen, zo werd aangekondigd in het paritair comité. Het gaat onder meer om de uitbesteding van de schoonmaakdiensten en catering, vanaf eind 2020. Bij die diensten werkt een 300-tal mensen. 

25 reacties

  • Johny vanderlinden

    6 jaar geleden
    Toch raar dat het voetvolk overal verdwijnt en heel weinig mensen in het management, der moet daar normaal toch ook een overschot zitten, welke functies krijgen zij dan wel?
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Men heeft de postbodes vervangen door nog slechter betaalde hulp postbodes van wie steeds meer geëist wordt. En probeer niet uit te zoeken hoe groot hun loon is. Of koop eerst een vergrootglas als je dat toch wil vinden.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Taken afstoten die geen kerntaken van een postdienst zijn? Misschien hun bankzaken afschaffen? Sta je in een dorp eindeloos lang te wachten omdat iemand bankzaken wilt regelen terwijl er maar 1 persoon aan het loket zit. Niemand die zich afvraagt waarom de bost in het kleinste en dichtstbevolkte land ook het duurst is.
  • Prosperdine Klaas

    6 jaar geleden
    raymond van der craen hoe gaan we dit oplossen? Een postbode van Bpost hier "eist" drinkgeld per pakje. Een andere "eist" na Nieuwjaar ook zijn Pasen! Ze werken precies niet graag.
  • Geert Bierens

    6 jaar geleden
    Ik ben van 400 bussen nr 660 gegaan op enkele jaren tijd. Trek zelf uw conclusie.