Sjoukje Hooymaayer
Volledig scherm
Sjoukje Hooymaayer © ANP

‘Zeg ’ns Aaa’-actrice Sjoukje Hooymaayer (78) overleden

ShowbizzActrice Sjoukje Hooymaayer (78), bij het grote publiek bekend van haar hoofdrol in de succesvolle tv-komedie 'Zeg 'ns Aaa', is eergisteren overleden. Dat heeft theaterproducent en oud-collega Hans Cornelissen namens de familie bekendgemaakt. Hooymaayer overleed aan de gevolgen van kanker. 

2 reacties

  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Zeg 'ns Aaa , waar is de tijd gebleven ? Rust zacht meisje.
  • ISABEL FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Rust zacht dokter van der Ploeg.Bedankt om deel uit te maken van mn kindertijd.
  1. Waarom maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans  ooit uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”
    Play
    Showbits

    Waarom maakte Niels Destadsba­der Jelle Cleymans ooit uit voor ‘loser’ en ‘broek­schij­ter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

    Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle - tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ - uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik was dat oprecht helemaal vergeten”, reageert Jelle. Niels maakt het meteen goed door hem als allereerste uit te nodigen voor het nieuwe seizoen van zijn ‘Ik vraag het aan’. Ontdek het allemaal bij Showbits.
  2. Foto’s gemaakt door kunstmatige intelligentie zet mama van Katy Perry op het verkeerde been: “Ik was niet op Met Gala”
    Celebritie

    Foto’s gemaakt door kunstmati­ge intelligen­tie zet mama van Katy Perry op het verkeerde been: “Ik was niet op Met Gala”

    Katy Perry (39) stuurde gisteravond haar kat naar het Met Gala wegens haar drukke werkschema. Toch waren haar fans én haar moeder even in de war toen ze plots foto’s op het internet zagen circuleren van de zangeres op de trappen. Een fan had namelijk aan de hand van kunstmatige intelligentie foto’s gecreëerd die op de popster leken; zelfs de outfit op de beelden paste binnen het thema ‘The Garden of Time’.