EPA
Volledig scherm
© EPA

Richard Gere in eerste tv-rol in dertig jaar

Ook Richard Gere is niet ongevoelig voor trends. Hij is de zoveelste Hollywoodster die het witte doek (even) inruilt voor tv. Hij zal een hoofdrol spelen in de nieuwe BBC-reeks 'MotherFatherSon'. Zijn eerste tv-rol in dertig jaar.

0 reacties

  1. KIJK. Na Natalia duikt - net voor finale - nog een oude bekende op in ‘Sing Again’: “Jij bent niks veranderd”
    tv

    KIJK. Na Natalia duikt - net voor finale - nog een oude bekende op in ‘Sing Again’: “Jij bent niks veranderd”

    In de finale van ‘Sing Again’ zijn nog negen kandidaten in de running: Esther, Bert, Marjolein, Luka, Chris, Lola, Seppe, Dean en Justin. Zij zullen vrijdag voor het eerst optreden in groepjes van drie. Om zich voor te bereiden op de grote finale mogen de deelnemers nog eens proeven van de geschiedenis van 35 jaar VTM-talentenjachten tijdens een bijzondere expo. Daar komen ze ook een opvallende winnaar tegen die 21 jaar na zijn spraakmakende overwinning nog geen ‘haar’ veranderd is… Peter Evrard, die het toen haalde van Natalia.
  2. Gezichtstransplantatie in ‘Familie’ is Vlaamse primeur: “Laatste puzzelstukje om comeback van opperschurk mogelijk te maken”
    PREMIUM
    tv

    Gezicht­strans­plan­ta­tie in ‘Familie’ is Vlaamse primeur: “Laatste puzzelstuk­je om comeback van opper­schurk mogelijk te maken”

    In buitenlandse reeksen is het trucje al wel eens vaker toegepast, maar nu pakt voor het eerst een Vlaamse soap uit met een gezichtstransplantatie. De primeur is voor ‘Familie’, waarin opperschurk Bertje, de aartsvijand van de Van den Bossches, al maanden terug in beeld is, onherkenbaar voor zijn familie (en voor de kijker) dankzij plastische chirurgie. De tv-makers leggen uit hoe de spectaculaire verhaallijn tot stand kwam. “Zijn comeback gaat voor veel suspense zorgen.”