© Marc Peeters

Deze twaalf Kempense ondernemingen werden bankroet verklaard

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout heeft dinsdagochtend twaalf faillissementen uitgesproken. De bouwsector zit opnieuw in de hoek waar de klappen vallen.

mph

Zo is op Kleinendijk in Mol de bv Tillia bankroet na het neerleggen van de boeken. De onderneming tekende voor de algemene bouw van residentiële gebouwen. De curatoren zijn Devos, Vangeel en Belmans.

Joeri Nagels, de Merodedreef in Westerlo, voerde restauratiewerken uit. De man werd gedagvaard, de curator is Senne Draulans.

De vof Design with Colours, Anemoonstraat in Geel, was gespecialiseerd in afwerkingstechnieken. Naast de firma werden ook de zaakvoerders Noël Vetters en Hilda Vanpeel gedagvaard. De zaak is nu in handen van curator Tom Vandecruys.

Andy Haentjens, Zandstraat in Turnhout, verzorgde elektrotechnische installatiewerken in gebouwen. De faling volgde na dagvaarding. De curator is Ben De Groof.

De bv M2 Vastgoed, Atealaan in Herentals, bemiddelde bij verkopen. De boeken werden neergelegd, de curatoren zijn Devos, Vangeel en Belmans.

Nog in Herentals is Jurgen Sluyts failliet na dagvaarding. De man leidde een verhuisbedrijf met zetel in de Sint-Jansstraat. De advocaten Benijts en Somers treden op als curatoren.

Jens Claessens, Herentalse Steenweg in Grobbendonk werd gedagvaard. De man runde een horecazaak. De curatoren zijn opnieuw Benijts en Somers.

De bv WCM Colsulting, Guldenweg in Oud-Turnhout legde de boeken neer. De curatoren Rudi Van Gompel en Tom Robeyns krijgen het dossier in handen.

De nv Bekaseso, Ferhrenbachstraat in Geel was een adviesbureau. De faling volgt na dagvaarding, de curator is Tom Vandecruys.

En de bv Kras Beheer, Pastorijstraat in Merksplas was een holding. Katty Somers is de curator.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Faillissementen