© Twitter Yusuke Suzuki

Is dit de meest aangeduide cursus ooit? Hij levert de student alleszins de maximumscore op

Een Japanse professor heeft opvallende foto’s gedeeld van de cursus van één van zijn studenten. Het handboek is zo rijkelijk beplakt en gemarkeerd dat het haast een kunstwerk op zich is. En dat legde de student geen windeieren.

ehu

Yusuke Suzuki (31) doceert wereldgeschiedenis en nam onlangs een feilloos examen af van een leerling die het begrip ‘aantekeningen’ wel erg ruim opvatte. De student scoorde 100% op de zogenaamde Centre Test, een soort toelatingsproef die in Japan door veel universiteiten wordt georganiseerd, en had dat ongetwijfeld te danken aan zijn bijzondere handboek.

De student in kwestie herschiep zijn leerboek tot een waar kunstwerk: de teksten zijn in alle mogelijke kleuren gemarkeerd en tientallen post-its zijn ingezet als bladwijzer of extra ruimte voor bijschriften. De hoogleraar postte foto’s van de cursus op Twitter, waar ze intussen al 85.000 keer werden geretweet en 230.000 keer leuk gevonden.

“Wat een geweldige student. Hopelijk geraakt hij binnen in de school van zijn keuze na al dat harde werk”, reageert iemand. Al stellen sommigen zich ook de vraag of de markeerwoede van de leerling wel de beste manier is om een vak onder de knie te krijgen.

© Twitter Yusuke Suzuki

© Twitter Yusuke Suzuki

© Twitter Yusuke Suzuki

© Twitter Yusuke Suzuki

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer