Anouk vindt optreden steeds moeilijker: “Zeker nu ik minder drink en gebruik”

ShowbizzAnouk draait al heel wat jaren mee in de muziekscene, maar toch staat de rockchick nog steeds te trillen als ze moet optreden. En ze krijgt er steeds meer moeite mee, vertelde ze gisteravond in het programma ‘Pauw’.

6 reacties

  • Dick van Aggelen

    5 jaar geleden
    Ze is bescheidener geworden. Nu nog meer Nederlandstalig werk wijfie.
  • DIRK VAN IMPE

    5 jaar geleden
    voor mij is anouk een heel goeie zangeres en zingen heeft niets met die drank en drugs te maken ze is ervan af en zorgt goed voor haar kinderen ! anouk you are the best !
  • Annelore Declercq

    5 jaar geleden
    Vergeten jullie blijkbaar dat ze in Nederland woont he. En elk hun leven toch. En iedereen heeft eens een slechte dag. Is ook maar een mens
  • Frank Joos

    5 jaar geleden
    Dat mens moet opgenomen worden om van haar verslavingen af te komen. Is toch niets meer waard. Dat is geen artiest meer.
  • Heimo Davidts

    5 jaar geleden
    Zingen kan ze niet. Is op suikerrock geweest maar was een ramp. Niet veel positief van gehoord.
  1. Vriendin van prinses Kate runt exclusieve seksclub: “Kate weet alles over wat er gebeurt in mijn club”
    PREMIUM
    Royalty

    Vriendin van prinses Kate runt exclusieve seksclub: “Kate weet alles over wat er gebeurt in mijn club”

    Net als prinses Kate (42) is ze een moeder van drie kinderen, maar haar boezemvriendin Emma Sayle (46) koos toch duidelijk voor een andere weg. De Britse vrouw leidt de exclusieve seksclub Killing Kittens, die grote seksfeesten organiseert. Wie lid wil worden, moet een hele procedure volgen en zich aan strikte regels houden. De zaakvoerster onthult nu wat er zich afspeelt achter de gesloten deuren. En de vraag die nu op ieders lippen brandt: is prinses Kate ook lid is van de club?
  2. KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”
    Play
    celebrities

    KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”

    Actrice Halle Berry (57) pleit aan het Capitool in Washington D.C. voor een wetgeving die meer onderzoek en onderwijs zou mogelijk maken rond menopauze. Ze sluit zich zo aan bij een groep vrouwelijke senatoren. Berry schreeuwde het uit tijdens haar eigen pleidooi: “Ik zit in de menopauze!” Volgens haar is het een woord dat haar eigen dokter niet eens durft uit te spreken. “Maar het mag niet gestigmatiseerd worden en er mag geen schaamte zijn over de menopauze”, vertelt ze. “We moeten praten over dit heel normaal deel van ons leven.”