© Kennedy News & Media

Gezicht van Jessica (44) ziet bont en blauw nadat ze tandimplantaten laat plaatsen: “Ik zie eruit als een monster”

De 44-jarige Jessica Macko uit Texas sukkelt al jaren met tandproblemen en onderging begin deze maand daarom een intense operatie om haar gebit te vervangen door een all-on-4, een vals gebit dat op vier implantaten rust. Hoewel ze wist dat er na de ingreep blauwe plekken zouden verschijnen, had Macko niet verwacht dat ze er volledig bont en blauw uit zou zien. “Dit is niet normaal”, vertelt ze. “Ik zie eruit als een monster.”

lvdw
Bron: Daily Mail

“Het werd elk uur erger en erger”, aldus de Amerikaanse. “De eerste week kon ik niet slapen of eten. Ik huilde ’s nachts alleen maar. Het was angstaanjagend. Ze verschenen op mijn kin, in mijn mond, onder mijn ogen… ik dacht niet dat het zo erg kon zijn. De hele ervaring was traumatisch.”

Maar Jessica had geen keus, klink het nog. Haar gebit moest om medische redenen vervangen worden. “Toen ik jong was, had ik een eetstoornis die mijn tanden aantastte. Mijn tanden waren verrot, vielen uit…ze lieten het vrijwel allemaal afweten door mijn gezondheidsproblemen. Die pijn was even erg.”

Het model heeft dus zeker geen spijt van de operatie. “Het is ondertussen al een stuk beter geworden. Met wat make-up kan ik de blauwe plekken prima bedekken. En ook de zwelling is geminderd. Ik denk dat ik tegen eind april volledig genezen zal zijn. Ik zal dus geduld moeten hebben, en dat is niet mijn sterkste punt.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer