© Ivan Beukelaers

Dj Afrojack verkoopt Vlaams kasteeldomein voor 7 miljoen euro

Kalmthout -

De Nederlander Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, heeft na vier jaar De Markgraaf in Kalmthout te koop gezet. Het kasteeldomein van maar liefst vijf hectare groot bestaat onder meer uit een villa met zestien kamers, een zwembad, wellnessgedeelte en stallen voor 17 paarden. Er hangt een prijskaartje van 7 miljoen euro aan.

emke
Bron: De Telegraaf, De Boer & Partners

De Markgraaf werd enkele jaren geleden als duurste villa voor 20 miljoen euro te koop gezet, maar dat lokte weinig kopers. De eigenaars verkochten een stuk natuur aan het Agentschap Natuur en Bos waardoor ze de prijs konden laten zakken. De Nederlander stelde zich zo’n vier jaar geleden kandidaat, maar hoeveel hij uiteindelijk voor het domein betaalde, is niet geweten. In datzelfde jaar trouwde hij met model Elettra Lamborghini , de kleindochter van de oprichter van de sportautofabrikant.

De kasteelvilla staat op een perceel van maar liefst vijf hectare, “wordt omgeven door prachtige natuur” en geniet van “volledige privacy”, schrijft de makelaar van De Boer & Partners. Het landgoed De Markgraaf heeft verder een hele rits aan luxe kenmerken: een binnenzwembad met zuilen en een wellnessgedeelte, zeven badkamers en een dinerzaal die uitkijkt uit op een binnenbak. Op het domein staan ook stallen voor zeventien paarden en een buitenbak.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer