Het strand van Palma.
Volledig scherm
Het strand van Palma. © shutterstock

"Het kon een nieuw Maddie McCann-verhaal geweest zijn": Britten opgepakt nadat ze kinderen achterlaten in hotel om zich lam te drinken op Mallorca

Op Mallorca zijn twee Britten opgepakt nadat ze hun twee kinderen herhaaldelijk achterlieten in hun hotel om zich te gaan bezatten. Vier andere gezinnen bekommerden zich twee dagen lang over de twee meisjes van elf en vier.

38 reacties

  • Lindsey Schockaert

    6 jaar geleden
    Wij hebben ook in dat hotel gelogeerd in Mallorca. Het marginaalste van het marginaalste. Veeeeel zatte mensen, veel (nacht)lawaai -overal, kakkerlakken in de badkamer, vuil en smerig. Op een nacht ging onze deur (die normaal beveiligd was met zo'n kaart) zomaar open en stond er iemand midden in onze kamer! Hebben weet van andere hotelgasten waar ingebroken werd in hun kamer. NOOIT MEER!!!!
  • Hugo Huybrechts

    6 jaar geleden
    Alcoholische debielen zijn er overal, van elk land. Ik zie geen reden om hiervoor alle Engelsen/Britten over dezelfde kam te scheren. Hopelijk krijgen die vader hoederecht en die kindjes een normaal thuis.
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Jan van renesse Bourgondiers zij genieten Van lekker eten en eventueele dranken. Zatlappen die hun kinderen achterlaten bij wildvreemden in hotels zijn geen Bourgondiers Maar criminelen
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Het enige wat deze planeet nog kan redden is een volledig steriele Mensheid !
  • Jeff Smulders

    6 jaar geleden
    Deze kinderen verstaan geen Spaans, er behoort iemand van het Engelse consulaat deze kinderen op te halen en te zorgen dat ze bij de wettelijke vader terecht komen in Engeland. Die moeder is het niet waart om kinderen te verzorgen. En uiteraard alle kosten die hieruit voortvloeien op de ouders verhalen, wel zorgen dat de kinderen hierdoor niet tekort wordt gedaan.