Aartselaar B - Heindonk

Vierde Provinciale A Antwerpen

Simon Poppe en Nick Thijs bezorgen Aartselaar B zege op Heindonk

Aartselaar B boekte een zege in de wedstrijd tegen Heindonk. Het team won zondag met 2-1.

Aartselaar B opende de score in de 23e minuut via Poppe. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Pieter Borgonie gelijk namens Heindonk. Matti Timmermans (Heindonk) pakte een gele kaart in de 75ste minuut. Het beslissende doelpunt voor Aartselaar B werd in de 90ste minuut gemaakt door Thijs.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Aartselaar B één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Heindonk één overwinning en vier nederlagen heeft. De nederlaag was voor Heindonk de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 23' Poppe 1-0, 56' Borgonie 1-1, 90' Thijs 2-1.

GELE KAART: 75' Timmermans (Heindonk).