Zo anders zal de Victoria's Secret-show er dit jaar uitzien

© Isopix

De modellen zullen nog steeds in spectaculaire lingeriesetjes te zien zijn en er zullen nog altijd internationale popsterren aantreden, maar de Victoria's Secret-modeshow zal er dit jaar toch een stuk anders uitzien. Zo komt er een pak meer diversiteit op de catwalk en het Amerikaanse label heeft ook aangekondigd dat het er een bijzondere samenwerking zal presenteren.

flb

Op 28 november is het zover, dan strijkt het Victoria's Secret-circus neer in Shanghai. Er zijn dit jaar heel wat verrassingen op til. Zo heeft het Amerikaanse lingeriemerk bekendgemaakt dat de show stukken diverser zal zijn. Eerder kondigde het al aan dat zeven Aziatische modellen werden toegevoegd aan de cast en nu laat het weten dat daar nog eens zes zwarte modellen bovenop komen.

Bij die laatste gaat het onder meer om Aiden Curtiss, de dochter van een voormalige muze van Yves Saint Laurent, Alecia Morais die nu al het gezicht is van Victoria’s Secret Pink en Mayowa Nicholas die eerder al voor Calvin Klein poseerde.

(lees verder onder de foto)

Dat was niet het enige grote nieuws dat er te rapen viel. Zo zal tijdens de show voor het eerst het resultaat van de samenwerking met Balmain te zien zijn. Creatief directeur Olivier Rousteing ontwierp namelijk een capsulecollectie voor de lingeriefabrikant. Die zal ook meteen na de show op 29 november al verkrijgbaar zijn in de winkels. In een eerste teaser die al werd vrijgegeven, lijkt het erop dat vooral punkinvloeden werden toegepast.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer