Greg Van Avermaet en zijn nieuwste trofee
Volledig scherm
Greg Van Avermaet en zijn nieuwste trofee © TDW

Koers kort: Cant wint seizoensafsluiter - Start Vuelta in 2020 in Nederland? - Parcours Parijs-Roubaix uit de doeken gedaan

5 reacties

  • Staf Van de Walle

    6 jaar geleden
    Die man denkt maar aan één ding, 'mijn portemonnee'. Een koers is een 'klassieker' omdat het al heeeel lang dezelfde wedstrijd is en zo een geschiedenis heeft, genaamd 'klassieker', volgens die geldwolf kan je evenzo Milaan-San Remo in Nederland organiseren, zoals gezegd, alles voor zijn portemonnee.
  • luc verriest

    6 jaar geleden
    Ja lap, Vandenhaute gaat nu ook Gent-Wevelgem naar de knoppen helpen! En het zijn de anderen die niet willen vernieuwen en de koers moderniseren. Wij hebben maar al te goed gezien in de Ronde van Vlaanderen wat hij hiermee bedoelt. Plaatselijke rondjes draaien rond zijn VIP-tenten imperium!
  • Werner Herremans

    6 jaar geleden
    De miserie gaat weer beginnen op Belgische wegen.
  • patrick vandenbulcke

    6 jaar geleden
    vandenhaute terug een bommetje gegooid.gent wevelgen blijft zo en niet gent ieper.stop aub met dit gedoe en blijf bij u leest.wouter maakt de koersen in vlaanderen kapot. de koers is van ons!!!!!
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Vandenhaute poten af van Gent - Wevelgem U hebt in Vlaanderen al meer brokken gemaakt dan goed is. Ieper en Wevelgem liggen 35 km uit elkaar voor U is blijkbaar een doortocht door Ieper niet goed genoeg of bieden ze meer zoals Antwerpen in de ronde van Vlaanderen