Brasschaat - Wavria

Tweede Provinciale A Antwerpen

Heremans scoort vier keer voor Wavria dat wint van Brasschaat

Pieter Heremans sloeg 4 keer toe toen Wavria Brasschaat versloeg met 2-5 in de uitwedstrijd. Robin Vercammen scoorde ook een doelpunt voor Wavria, terwijl Brasschaat's doelpunten gemaakt werden door Michael Jacobs.

Bron: RBFA app

Heremans opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team. Michael Jacobs bracht in de 33ste minuut Brasschaat op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Heremans Wavria op voorsprong. Robin Vercammen vergrootte de voorsprong in de 71ste minuut. Zeven minuten later bouwde Wavria de voorsprong uit naar 1-4. Heremans passeerde nog een keer de doelman en maakte hiermee zijn hattrick af. Maar Wavria had nog tijd voor een extra doelpunt. Heremans vond het doel opnieuw met nog twee minuten te spelen. Twee minuten later bracht Brasschaat de ploegen dichter bij elkaar: 2-5. Jacobs passeerde nog een keer de doelman.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Brasschaat twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Wavria drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 3' Heremans 0-1, 33' Jacobs 1-1, 63' Heremans 1-2, 71' Vercammen 1-3, 78' Heremans 1-4, 88' Heremans 1-5, 90' Jacobs 2-5.

GELE KAARTEN: 35' Kerstens (Brasschaat), 37' Verlinden (Wavria), 55' Vervloessem (Wavria), 56' Renders (Brasschaat).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.