Horendonk - FC Merksem

Derde Provinciale B Antwerpen

Rötgers scoort twee keer voor FC Merksem in wedstrijd tegen Horendonk

FC Merksem boekte zondag een 3-4 overwinning in de uitwedstrijd tegen Horendonk.

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Maxim Rötgers in de 7de minuut. FC Merksem vergrootte de voorsprong vroeg in de wedstrijd naar 0-2 toen Xander Goedbloed scoorde in de 10de minuut. Direct na de rust verkleinde Pol Van De Kar de achterstand voor Horendonk. Geert Beyers maakte in de 55ste minuut gelijk namens Horendonk. Één minuut later kwam FC Merksem op voorsprong. Rötgers passeerde nog een keer de doelman. Kevin Van Schaverbeke passeerde vier minuten later de doelman en vergrootte de voorsprong voor FC Merksem. Van De Kar scoorde nog een keer en milderde de score Horendonk in de 74ste minuut. Maar Horendonk was niet in staat om meer te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 3-4.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Horendonk één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl FC Merksem één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning van FC Merksem met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 7' Rötgers 0-1, 10' Goedbloed 0-2, 53' Van De Kar 1-2, 55' Beyers 2-2, 56' Rötgers 2-3, 60' Van Schaverbeke 2-4, 74' Van De Kar 3-4.

GELE KAARTEN: 61' Konings (Horendonk), 77' Van Dam (FC Merksem).