Plus-sizemodel Robyn Lawley boycot Victoria's Secret

© Isopix

Lange, slanke benen, een gespierde buik en geen beetje vel dat over het slipje hangt: het is geen geheim dat een minimaat is vereist om bij het clubje van Victoria's Secret Angels te behoren. Net dat stuit de Australische Robyn Lawley - maatje 42 - ­tegen de borst.

sir

Niet iedereen kijkt reikhalzend uit naar de jaarlijkse modeshow van het Amerikaanse lingerielabel Victoria's Secret. In elk geval Robyn Lawley niet. Het Australische plus-sizemodel, dat al voor Sports Illustrated poseerde, vindt de show maar niets en heeft daar naar eigen zeggen een goede reden voor.

“Ik voelde me nooit mooi genoeg als ik mezelf bekeek door een Victoria's Secret-lens. Maar ik heb een dochter en weiger haar te laten opgroeien met zulke ­gelimiteerde schoonheidsidealen.” Dus startte ze met een petitie om de show van eind november te boycotten. “Tot Victoria's Secret toegeeft en álle vrouwen vertegenwoordigt, roep ik op tot een boycot.” Haar petitie is intussen bijna 1.500 keer getekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer