© Getty Images

“Kid Rock dronken, agressief en zwaaide met pistool tijdens interview”

Kid Rock zou zich flink hebben misdragen tijdens een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone. Volgens journalist David Peisner was de zanger en rapper tijdens hun gesprek dronken, agressief en zwaaide hij op een gegeven moment zelfs met een pistool.

wver
Bron: Telegraaf

In het zondagavond verschenen interview schrijft de journalist dat hij Rock vorige maand bezocht op zijn ranch in Nashville. De 53-jarige artiest zou tijdens het gesprek van een paar uur veel hebben gedronken, racistische termen hebben gebruikt en een pistool hebben gepakt en ermee hebben gezwaaid. “Ik heb hier een f*cking pistool voor als ik het nodig heb. Ik heb ze overal liggen”, zei hij volgens Peisner.

De journalist zegt dat hij tijdens het interview meerdere keren wilde vertrekken, maar dat Rock hem tegenhield. Ook zou Rock hem hebben gevraagd of hij wilde vechten. Uiteindelijk vertrok David Peisner en zou Rock hem hebben verzocht het meest ‘verschrikkelijke artikel’ over hem te schrijven. “Doe dat alsjeblieft. Dat helpt me”, zou hij hebben gezegd.

Kid Rock heeft nog niet op het verhaal gereageerd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Getty Images

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER