Channing Tatum en Jessie J
Volledig scherm
Channing Tatum en Jessie J © AFP/Photo News

Channing Tatum bevestigt relatie met Jessie J

CelebritiesDe relatie tussen Channing Tatum (38) en Jessie J (30) lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. De acteur postte een foto op Instagram, waarin hij zijn liefje de hemel in prijst. “Deze vrouw heeft zich zojuist met hart en ziel gegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die erbij was heeft iets magisch meegemaakt, wow!” 

0 reacties

  1. “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert
    PREMIUM
    celebrities

    “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert

    Victoria Beckham blaast vandaag 50 kaarsjes uit. De wereld leerde haar in 1996 kennen als ‘die norse van de Spice Girls’, maar wie haar parcours overloopt, ziet vooral een gedreven vrouw met een warm moederhart. En dankzij - soms zelfs ondanks - haar grote liefde David Beckham (48) slaagt ze er altijd in de tegenslagen in haar leven het hoofd te bieden. ‘Story’ zet haar verschillende gedaantes op een rijtje. “Overal hingen post-its met de boodschap ‘Posh: niet zingen’.”
  2. KIJK. Topmodellen en beste vriendinnen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium
    Celebrities

    KIJK. Topmodel­len en beste vriendin­nen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium

    Mariah Carey (55) kreeg een heuse verrassing tijdens haar optreden in Las Vegas. Heidi Klum (50) en Tyra Banks (50) doken plots naast haar op, op het podium. Als echte fashionista's werkten ze de make-up van Carey bij en ook haar haren werden onder handen genomen. Heidi en Tyra zijn al 27 jaar lang bevriend en werkten geregeld samen op de catwalk en in fotoshoots. Zo waren ze beiden ook Victoria’s Secret Angels. “Heidi, voor altijd mijn dierbare engel”, schrijft Tyra bij een foto van hun twee.