Links: Federer kan het uitleggen na zijn zege tegen Thiem. Rechts: Julien Benneteau ziet af tijdens de Australian Open van dit seizoen.
Volledig scherm
Links: Federer kan het uitleggen na zijn zege tegen Thiem. Rechts: Julien Benneteau ziet af tijdens de Australian Open van dit seizoen. © PN

Frustraties rond privileges Roger Federer laaien op in tenniscircuit: “Die excessen moeten er uit”

TennisIs de macht van tennislegende Roger Federer zo groot geworden dat hij een voorkeursbehandeling tijdens de grandslams geniet? De frustraties en onderhuidse spanningen binnen het circuit krijgen voor het eerst een stem via de Franse dubbelspecialist Julien Benneteau.

13 reacties

  • GUIDO VANDENBEMPT

    5 jaar geleden
    Ja het is in Roland Garros hetzelfde met de Franse spelers die op de hoofdbanen mogen spelen zelfs al zijn ze nummer 100 op de ranking maar daar heeft hij natuurlijk geen kritiek op
  • J. H.

    5 jaar geleden
    9 van de 10 mensen komen kijken voor Federer, dus tja, waarom zouden ze hem geen topuur geven. Voor mij mogen een Federer en Nadal en Djokovic zulke voordelen hebben.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Sportief gezien heeft die wel gelijk. Federer is niet meer onklopbaar en een zwak moment door de hitte geeft meer kans dat hij al eens meer verslagen wordt. En voor de winnaar van die match kan het een boost geven. Voor Serena, en terecht, geen privileges of het staat hier vol negatieve commentaren, maar o wee voor Federer.
  • Geerts kenny

    5 jaar geleden
    Ik snap niet waarom ne voetballer (Pique) zich moeit met het tenniswereldje...
  • Joris Joseph van Zweden

    5 jaar geleden
    Federer begint ook altijd op zondag heeft hij eventueel twee dagen rust voor finale