De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    2 weken geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    2 weken geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    2 weken geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. Vriendin van Luca Brecel blijkt cocaïnedealer: “Ruim 35.000 euro aan drugsgeld belandde op haar rekening”
    PREMIUM

    Vriendin van Luca Brecel blijkt cocaïnedea­ler: “Ruim 35.000 euro aan drugsgeld belandde op haar rekening”

    Luca Brecel dankte z’n wereldtitel snooker vorig jaar naar eigen zeggen voor een groot deel aan z’n nieuwe vriendin. Wat de Limburger toen wellicht nog niet wist, was dat Laura Vanoverberghe (25) deel uitmaakte van een gerechtelijk onderzoek naar de drugsbende ‘C-Team’. Eerst als chauffeur, maar later ook als dealer hielp de Blankenbergse maandenlang cocaïne verkopen. “Ze rolde in de verkoop door haar eigen gebruik”, stelde de procureur in de Brugse rechtbank, waar Vanoverberghe volgens haar advocaat “onmogelijk” aanwezig kon zijn.
    Blankenberge, Maasmechelen
  2. Horecabaas zit celstraf voor verkrachting thuis uit, maar plakt enkelband vast aan hond en gaat 100 km verderop feesten
    PREMIUM

    Horecabaas zit celstraf voor verkrach­ting thuis uit, maar plakt enkelband vast aan hond en gaat 100 km verderop feesten

    Een celstraf wegens verkrachting thuis uitzitten met een enkelband, die daarna losprutsen én vastplakken aan je hond om te kunnen feesten: dat is exact wat de omstreden en excentrieke horecabaas Ladislas L. (36) dit weekend deed. Terwijl de politie controleerde of hij thuis was, stond hij 100 km verderop in de vipruimte van een dancefestival. De verkrachting was trouwens niet zijn eerste aanraking met het gerecht. “Telkens begint hij opnieuw.”
    Antwerpen