Meghan Markle (links) en Kate Middleton
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle (links) en Kate Middleton © Getty

Hoe de ‘ruzie’ tussen Kate Middleton en Meghan Markle symbool staat voor het Verenigd Koninkrijk

Maakte Meghan Kate aan het huilen? Kan Kate haar nieuwe schoonzus niet luchten? De Britten geraken er niet over uitgepraat. Maar wat zegt hun zogezegde vete over de cultuurstrijd in het VK?

3 reacties

  • Eddy Peeters

    5 jaar geleden
    Is dat nu echt nodig om privézaken in het openbaar te gooien? Laat die mensen met rust en veeg voor uw eigen deur zou ik zeggen; Er is een spreekwoord dat zegt: "het is stil waar het niet waait". En dat slaat op heel veel relaties
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Moet verondersteld dat het bij die mensen opendeur is zodat om het even wie getuige kan zijn.Enerzijds het hebben over protocol en anderzijds roddel.
  • marcel lion

    5 jaar geleden
    Laat die mensen met rust, wat er gebeurd bij hen thuis zal iets helemaal anders zijn.
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. Zonder dat ongeval, was de Nederlandse koning Willem-Alexander misschien wél met dit burgermeisje getrouwd
    PREMIUM
    Royalty

    Zonder dat ongeval, was de Nederland­se koning Wil­lem-Alexan­der misschien wél met dit burgermeis­je getrouwd

    Koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) vieren dit jaar 25 jaar liefde. Maar het had niet veel gescheeld of Nederland had een heel andere koningin gekend. Nog geen jaar voordat hij Máxima ontmoette, was de toenmalige kroonprins samen met Emily Bremers (53), de dochter van een tandarts. Zijn moeder Beatrix zat echter niet op haar te wachten en de prins werd gedwongen zijn geliefde aan de kant te schuiven. “Dat incident betekende voor Emily het begin van het einde.”