Florence and the Machine na drie jaar opnieuw headliner op Rock Werchter

© Geert Van de Velde

Geweldig nieuws voor fans van Florence and the Machine. De Britse zangeres keert na drie jaar terug naar Rock Werchter 2019. Op zaterdag 29 juni zal ze de festivalweide overspoelen met haar iconische nummers zoals ‘Dog Dags Are Over’, ‘You’ve Got The Love’ en ‘Sky Full Of Song’.

mrra

Wie geen tickets kon krijgen voor de ‘High As Hope Tour’ in het Sportpaleis in Antwerpen (op 7 maart 2019), hoeft niet te wanhopen. Het concert was in een wip uitverkocht, maar nu komt ze ook naar Rock Werchter enkele maanden later. En daar kijkt mening fan naar uit, want als Florence op haar blote voeten het podium van het festival oploopt dan gebeurt er iets magisch.

Florence and the Machine houdt met de tour voor haar kersverse album ‘High As Hope’ ook een stop in ons land. Sinds juni 2018 kunnen we het werkstuk beluisteren van een artieste die veel zekerder is van haar kunnen. In tegenstelling tot haar vorige album kwam het er met groot gemak. De songs vloeiden uit het hoofd van de artieste, vaak bijna helemaal klaar om opgenomen te worden. Het is dan ook het begin van een nieuw hoofdstuk, de start van een nog groter avontuur voor Florence Welch.

Opvallende publiektrekkers

Vijf headliners voor Rock Werchter 2019 zijn nu gekend: P!NK op donderdag 27 juni, The Cure op vrijdag 28, Mumford & Sons en Florence + the Machine komen naar Werchter op zaterdag 29 juni. Muse sluit op zondag 30 juni het festival af.

Wil je tickets? Dan kan je best klaarzitten op vrijdag 26 oktober om 9 uur, om een entree te regelen via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen