© SD / RR

Kimberly L. (32), die vriend met mes neerstak, blijft een maand langer in de gevangenis

Gent -

De 32-jarige Kimberly L. blijft een maand langer in de gevangenis. Dat heeft de raadkamer dinsdag beslist. De vrouw is aangehouden nadat ze haar vriend Sam De Pourck (33) neerstak.

Simon Dekaezemaker

In zijn appartement in centrum Gent werd Sam De Pourck (33) woensdagnacht op een gewelddadige manier om het leven gebracht. Zijn vriendin Kimberly L. (32) werd vlak na de feiten door de politie opgepakt en aangehouden door de onderzoeksrechter op verdenking van doodslag.

LEES OOK. Kimberly (32) bekent dat ze haar vriend Sam (33) met een mes om het leven bracht: meer details raken bekend in tragische zaak

De vrouw legde na de feiten bekentenissen af. Het Oost-Vlaams parket onderzoekt volop wat er die fatale nacht is gebeurd. De vrouw moest dinsdag voor de raadkamer in Gent verschijnen. Die besliste om de aanhouding van de vrouw met een maand te verlengen.

Haar advocaat Thierry Goffart bevestigt het nieuws, maar onthoudt zich van verdere commentaar over de feiten. “De vrouw beseft wat ze gedaan heeft, maar ze heeft het moeilijk. Ze heeft nood aan professionele ondersteuning.”

LEES OOK. Ex-man van Kimberly (32) die vriend met een mes om het leven bracht, getuigt: “Ik werd wakker en ik zag haar met een mes”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER