BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Viviani haalt vernieuwde Driedaagse binnen na uitgedunde sprint in De Panne, neoprof Philipsen derde

WielrennenElia Viviani heeft de Vlaamse Wielerweek met een overwinning in de vernieuwde Driedaagse Brugge-De Panne afgetrapt. De Italiaan van Quick.Step was in de spurt van een fel uitgedunde groep de snelste voor Pascal Ackermann. Jasper Philipsen was de eerste Belg op de derde plaats.

9 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Het is een baanwielrenner die ook wat op de weg rijdt, zoals Sercu destijds. Met zes gouden plakken in EK's bij bij de profs op de baan, 2 zilveren en een bronzen op WK en een Olympische titel in het omnium waar hij Cavendisch klopte. En vorig jaar toch ook goed voor een tiental zeges op de weg, dit jaar al voor 5. Daar zouden veel Belgische renners voor tekenen.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Pas Quello ge zijt hier wel bezig over een Olympisch Kampioen hé kameraad. Een beetje respect mag wel zeker ? En nog een vraagske, waarom zou SKY hem een contract aangeboden hebben ? Toch niet omdat het volgens uw grote wijsheid een tweederangsrenner is....of toch misschien ?
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Dus een koers die voor de eerste keer gereden wordt is "saai zoals gewoonlijk". Dat moet je me eens even uitleggen. Of is het omdat een QS renner gewonnen heeft? Als hij dan een tweederangs renner is, wat zijn dan die atleten die na hem kwamen? Hier lees he soms nogal iets van de "kenners".
  • Werner Gielis

    6 jaar geleden
    Pas Quello Sky legt zich alleen toe op de rondes met de nodige preparaten en kunnen met een sprinter niks doen, dus hem een tweederangs noemen is wel kort door de bocht,
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Het koers gebeuren gaat hier bergaf en dit door de ingrepen van geldwolven