Margot Robbie als Harley Quinn in 'Suicide Squad'.
Volledig scherm
Margot Robbie als Harley Quinn in 'Suicide Squad'. © DC

Zeg vaarwel tegen Harley Quinn, want Margot Robbie doet niet mee aan het vervolg op ‘Suicide Squad’

FilmHier ziet ernaar uit dat we de kauwgom-kauwende blondine met haar baseball bat niet zullen terugzien in de sequel van ‘Suicide Squad’. Actrice Margot Robbie zal naar alle waarschijnlijkheid niet terugkeren, en dat betekent helaas het afscheid van haar personage, Harley Quinn.

0 reacties

  1. KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios
    CELEBRITIES

    KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios

    Ryan Gosling heeft een verrassingsbezoek gemaakt aan een stuntshow in de Universal Studios in Hollywood om zijn nieuwe film “The Fall Guy” te promoten. Daarin is hij namelijk zelf te zien als stuntman. Wanneer de acteur tevoorschijnkomt, zijn heel wat fans door het dolle heen. Ook de regisseur van ‘The Fall Guy’-film, David Leitch, is aanwezig. De twee kijken met veel plezier naar de halsbrekende stunts van de stuntmannen, maar zelf meedoen slaan ze al snel af. “Ik kwam gewoon om even hallo te zeggen”, aldus Ryan Gosling.
  2. Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaanse acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard
    PREMIUM
    Celebrities

    Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaan­se acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard

    “Hij leeft veel gezonder dan vroeger.” Het gaat weer goed met Johnny Depp (60). De Amerikaanse acteur verscheen strak in het pak én met een nieuwe coupe op de Britse première van zijn film ‘Jeanne du Barry’. En ook financieel lijkt het de Hollywoodlegende voor de wind te gaan. Zo heeft Depp zijn oog laten vallen op een Italiaans kasteel ter waarde van 4 miljoen euro. Maar hoe is het gesteld met de financiën van de acteur na zijn vechtscheiding met Amber Heard? Een overzicht.