Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Belgische astronaut Raphaël Liégeois vliegt in 2026 naar internationaal ruimtestation: “Ik had niet verwacht dat ik meteen al geselecteerd zou zijn”
    22

    Belgische astronaut Raphaël Liégeois vliegt in 2026 naar internatio­naal ruimtesta­ti­on: “Ik had niet verwacht dat ik meteen al geselec­teerd zou zijn”

    Onze ESA-astronaut Raphaël Liégeois is samen met zijn collega Sophie Adenot officieel toegewezen aan een ruimtevlucht naar het internationaal ruimtestation (ISS) in 2026. ESA-directeur-generaal Josef Aschbacher kondigde deze belangrijke mijlpaal vandaag aan tijdens de Ruimteraad die plaatsvindt in Brussel. Liégeois is hiermee een van de eerste twee astronauten van de astronautenklas van 2022 die naar de ruimte mogen vliegen. “Het was wat vroeger dan ik had verwacht, dus ik ben heel blij”
  2. “Elk jaar valt dode bij burenruzie.” De fatale vete tussen buren in De Panne is geen alleenstaand geval. Waarover gaan ze? En wat kan je ertegen doen?
    PREMIUM
    2

    “Elk jaar valt dode bij burenruzie.” De fatale vete tussen buren in De Panne is geen alleen­staand geval. Waarover gaan ze? En wat kan je ertegen doen?

    De burenruzie in De Panne, waarbij een 86-jarige man om het leven kwam, is geen uitzondering. Volgens oud-vrederechter Jan Nolf valt er elk jaar een dodelijk slachtoffer bij burentwisten. “Soms stuikt iemand in elkaar van colère, maar soms is het passionele moord. Ja, dat kan ook tussen buren: ooit waren ze goede vrienden. Daarna verzuurde de relatie en sloeg ze over in haat.” Waarover gaan die conflicten het vaakst? En welke tips geven vrederechters om ze te vermijden?