Zo moet de nieuwe toog van de Schriekse parochiezaal er ongeveer uit gaan zien.© RR

Bingonamiddag en dorpsrestaurant ten voordele van Schriekse parochiezaal

Schriek -

Zoals gepland, vinden er dit jaar geen Uylefeesten plaats in Schriek (Heist-op-den-Berg). De organiserende vzw zorgt tijdens het pinksterweekend wel voor een bingonamiddag en een dorpsrestaurant. De opbrengsten gaan naar de plaatselijke parochiezaal.

“We zitten niet stil tijdens het pinksterweekend”, zegt Jelle Claes. “Iedereen is welkom op onze bingo. Er zijn schitterende prijzen in natura te winnen, met als hoofdprijs een tv-toestel van Panasonic. Inschrijven kan per sms. Alle aanwezigen krijgen nog een leuke attentie. Ze worden getrakteerd op een gratis kom soep bij een menu tijdens de aansluitende eetdagen.”

De parochiezaal opent de deuren op zaterdag om 12 uur. De bingonamiddag vindt plaats van 13 tot 16 uur. Nadien opent het jaarlijks dorpsrestaurant Den Uyl. Op zaterdag kan je er komen eten van 17 tot 20 uur. Op zondag is het restaurant open van 11.30 tot 20 uur.

“Iedereen kan genieten van een heerlijke menu aan democratische prijzen. Inschrijven is niet nodig”, zegt Claes. “Dit jaar staat alles in het teken van de vernieuwing van de toog en de grote zaal van de parochiezaal. Met een toog en vloer van meer dan 50 jaar oud werd het tijd om alles eens in een moderner kleedje te steken. Alle steun is welkom.” (kvro)

www.parochiezaalschriek.be, 0473.45.55.35

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners