Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Justin Biebers moeder breekt voet op reis met zoon

Justin Bieber en zijn moeder Pattie Mallette waren samen op een tropische vakantie op de Malediven. Reeds de eerste dag heeft Mallette echter haar voet gebroken. 

1 reactie

  • estelle de groote

    6 jaar geleden
    ben ik nu echt blij dat ik dat verneem!!!!lekker belangrijk
  1. ‘Blind getrouwd’-experten doen ongekende oproep na moeilijke matchperiode: wat is er aan de hand?
    PREMIUM
    tv

    ‘Blind ge­trouwd’-experten doen ongekende oproep na moeilijke matchperio­de: wat is er aan de hand?

    Een extra oproep om nog snel een match te vinden voor vier geselecteerde kandidaten. Het is een primeur in de geschiedenis van ‘Blind getrouwd’. De opnames van het nieuwe seizoen staan voor de deur, maar een aantal koppels is nog niet compleet. Waarom loopt het zo stroef dit jaar? Experte Sarah Hertens (49) legt uit wat er aan de hand is. “Er is al heel wat tijd en energie geïnvesteerd in die vier.”
  2. “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’
    Play
    Showbits
    1

    “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’

    “Ik denk dat ik Groenland niet zou aangekund hebben.” Nathalie Meskens (42) is net terug van één van de grootste avonturen van haar leven. Samen met zeven andere BV’s trok ze door de woestijn voor ‘De expeditie: Namibië’. “Het zand zit letterlijk nog in mijn oren”, verklapt ze aan Jarne tijdens de persvoorstelling van ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical die volgend jaar terugkeert. Het is de eerste keer dat ze een tipje van de sluier licht over het programma. “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen in Namibië”, geeft de actrice toe. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.