Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Team Sky-baas haalt zwaar uit naar Franse wielerfans: "Blijkbaar hoort het bij de Franse cultuur om op renners te spuwen"

Tour de FranceDave Brailsford, big boss van Team Sky, heeft op de tweede rustdag in de Tour zwaar uitgehaald naar het Franse publiek. "Blijkbaar hoort het bij de Franse cultuur om op renners te spuwen", zei Brailsford op een druk bijgewoonde persconferentie.

106 reacties

  • T.G.E.J. Smits

    6 jaar geleden
    Rudi Goossens schrijft dat zelf de grote Merkx 3x is gepakt. En dat klopt maar hij is ook 3 x gestraft. En Froome is gepakt en zijn straf is afgrkocht. Had Sky dit niet gedaan en had Sky hem zoals normaal zijn straf uit laten zitten dan was het nu allemaal een stuk rustiger geweest. Dus het is gewoon een koekje van eigen deeg.of wie zij billen brand moet op de blaren zitten
  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    Denk is na, de arrogantie,provocatie en misbruikte macht druipt van uw gezicht,spuwen etc kan niet,maar ge speelt echt doordacht alles in de hand en hoopt dat ge het aso kunt vangen voor uw doordachte zekerheid deze tour te winnen,liefst met Froome.
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    spuwen, aanraken, bier uitgieten over een renner, dat mag absoluut niet kunnen. al is de frustratie te begrijpen, mag het niet gebeuren en moet aso sterker, duidelijker optreden. dat ze boe roepen is iets anders, daar hebben de supporters recht op om te doen.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Hoezo, Froome had nooit in de Tour mogen starten? En wat als hij geen enkele schuld treft aan het gebeuren? En alles berust op verwarring en misverstanden? En hier trekt men zomaar conclusies zonder ook maar enig bewijs. Het zou wat zijn mocht ene Greg in dezelfde situatie verkeerd hebben. En dat de winnaar al op voorrand vast stond is gewoon zielige kletspraat. Een Tour verkoopt men niet zomaar.
  • Thierry Dervoigne

    6 jaar geleden
    Tja, beetje zelf gezocht zeker. Een dopingzondaar aan de start plaatsen en dan nog voor een saaie TDF zorgen, wat dacht hij eigenlijk, dat de TDF fans dit zomaar zouden laten passeren.