Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vandenhaute reageert: "Armstrong komt om te spreken, wij hebben nooit gecommuniceerd dat hij eregast zou zijn"

WielrennenWouter Vandenhaute, de grote man achter de Ronde van Vlaanderen, heeft voor het eerst gereageerd op de komst van Lance Armstrong naar de Vlaamse oerklassieker. Vandenhaute nuanceert op Radio 1: "Het is niet de bedoeling om Armstrong als een trofee naar hier te halen"

23 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Schandalig dat die pipo of beter die bedrieger komen vertellen !! Hoe kunt ge zo iemand uitnodigen ??? Sporter onwaardig
  • Robert VAN LAERE

    6 jaar geleden
    Niet te verwonderen dat hij die amerikaanse bedrieger naar hier haalt : hij is even rot en corrupt en onbetrouwbaar als zijn gast en het ganse wielercircus. Dat mensen daar nog in trappen is totaal onbegrijpelijk veel hersenen hebben zij niet. Misselijk initiatief.
  • Werner Gielis

    6 jaar geleden
    als je Armstrong verbied om te komen, wat doe je dan met de andere dopingzondaars die ooit zijn betrapt zoals oa Museeuw en zelfs Eddy Merckx, moeten die dan ook van de koersen thuisblijven
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Hij komt spreken zegt Vandenhaute, ik vraag me af wat hij komt vertellen.Misschien hoe hij de boel jaren belazert heeft, nee een goed idee is het zeker niet maar het kan geld opbrengen en daar is het waarschijnlijk ook voor bedoeld.
  • jacques hottelet

    6 jaar geleden
    Waarom zou hij niet mogen komen, super Mario loopt hier iedere week op alle crossen rond