Het belooft een druk verkeersweekend te worden in Europa, met code rood voor het vertrek richting zuiden. Wie naar het buitenland vertrekt, doet dat best op zondag, raadt Touring aan.
Volledig scherm
Het belooft een druk verkeersweekend te worden in Europa, met code rood voor het vertrek richting zuiden. Wie naar het buitenland vertrekt, doet dat best op zondag, raadt Touring aan. © ANP

Eerste drukke vertrekweekend staat voor de deur: "Vertrek op zondag"

Het belooft een druk verkeersweekend te worden in Europa, met code rood voor het vertrek richting zuiden. Wie naar het buitenland vertrekt, doet dat best op zondag, raadt Touring aan. Ook VAB voorspelt druk vakantieverkeer in Europa.

6 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Of misschien best zaterdag, want als allemaal op zondag vertrekt sta je in de file.
  • censor

    6 jaar geleden
    En dan moeten de Hollanders komen met hun sleurhutten...we gaan weer wat beleven, de patatten gaan weer in 't rond vliegen.
  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Zijn die verkeersleiders nu achterlijk of wat is dat nu . Elke normale mens weet dat iedereen die naar hen luistert er ook files ontstaan wanneer we allemaal op hetzelfde moment en dezelfde wegen nemen . Jonge , jonge , wie nodigt mij eens uit om dat te komen uitleggen aan deze heren .
  • jorg de clerck

    6 jaar geleden
    Verplicht de firmawagens om op het werk te blijven tijdens het verlof. Het zal beslist minder druk zijn.
  • Martina Verboven

    6 jaar geleden
    Ieder jaar wordt gezegd op zondag te vertrekken. Velen doen het al. Binnenkort is de zaterdag geen kat op de baan en zit het zondags vast....