© ATV

Vrouw (32) die haar partner doodstak in Hoboken is aangehouden voor moord

Hoboken -

De onderzoeksrechter heeft maandag de 32-jarige K.D.W. aangehouden voor moord. De moeder van vijf kinderen stak zondagochtend haar 34-jarige partner dood in haar appartement in Hoboken. Waarom ze dat deed, is nog steeds onduidelijk.

Sam Reyntjens, Nette Loots

LEES OOK. Moeder van vijf brengt 34-jarige partner om het leven: familie omschrijft verdachte (32) als zorgzame mama met een ‘rugzak’

K.D.W. (32) werd zondagochtend gearresteerd nadat ze in de Julius De Geyterstraat, op de grens van Hoboken en het Kiel, haar partner om het leven had gebracht. De 34-jarige man kreeg een messteek in de hals en overleed ter plaatse. De feiten speelden zich af in een appartement van CIG De Stobbe, een organisatie die gezinnen in moeilijkheden begeleidt. De vrouw woonde daar, het slachtoffer kwam soms op bezoek.

K.D.W., een moeder van vijf kinderen, werd maandag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Ze werd aangehouden op verdenking van moord. Vrijdag zal ze voor de raadkamer verschijnen. Haar kinderen worden opgevangen door familie. Die reageerden zondag al geschrokken op de feiten en omschrijven K. als een lieve en zorgzame mama, met een ‘rugzak’. “Dit hadden we niet verwacht, zo kennen we haar niet”, zo valt er te horen. Waarom K.D.W. overging tot de gruwelijke feiten, daarover is nog geen duidelijkheid.

Volgens vrienden van de vrouw heeft K. al veel meegemaakt in haar leven, verder wensen ze daar niet over uit te weiden. In 2022 werd de vrouw het slachtoffer van belaging door een andere ex-partner. De rechtbank had die man destijds een contactverbod opgelegd, maar dat schond hij in juli 2022 meermaals. De rechtbank veroordeelde de ex-partner tot een gevangenisstraf van twee jaar en een geldboete van 800 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV