Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © EPA

Prins Harry kondigt vaderschapsverlof aan, maar wordt overladen met kritiek

RoyaltyPrins Harry (34) zal twee weken vaderschapsverlof nemen. De prins zet even alle officiële afspraken opzij om zijn vrouw Meghan Markle (37) te helpen met hun eerste kindje. Al kan Harry’s ‘moderne’ beslissing op heel wat kritiek rekenen op sociale media: “Van wat neemt hij verlof? Hij heeft niet eens een echte job!” 

27 reacties

  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Ach die Britten, als ze eens iets niet vinden om Meghan af te breken zoeken ze wel een ander slachtoffer, niets geleerd van Diana daar..
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Ik snap dat hij 2 weken full-time bij zijn kind en vrouw wil zijn, maar we weten ook wel dat dat niet is om te helpen in de taken rond het kind. Zelf Meghan zal bitterweinig moeten doen, als je daar een paar nanny's hebt lopen.
  • Tom Hermans

    5 jaar geleden
    En hij heeft groot gelijk. Over de invulling van zijn agenda daarbuiten, da's een ander kwestie, maar 2 weken vaderschapsverlof zou gewoon verplicht moeten zijn. Voor iedereen.
  • Linda sleyp

    5 jaar geleden
    Groot gelijk dat hij vrij neemt. Iedere vader heeft daar recht op
  • Fidji Peeters

    5 jaar geleden
    Hij heeft gelijk, maar kan hij zijn agenda niet zelf regelen?
  1. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.
  2. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”