Is Arne Slot op weg naar de Premier League?© DeFodi Images via Getty Images

Liverpool brengt eerste miljoenenbod uit op Feyenoord-trainer Arne Slot

Feyenoord is in serieuze onderhandeling met Liverpool over een overgang van trainer Arne Slot (45) naar de Engelse topclub. De Rotterdammers hebben een eerste miljoenenbod ontvangen van de club die na dit seizoen afscheid neemt van de Duitse coach Jürgen Klopp.

Marcel van der Kraan
Bron: De Telegraaf

Namens Liverpool doet sportief directeur Richard Hughes de besprekingen. Slot heeft na drie seizoenen, waarin hij een Europese finale haalde en twee hoofdprijzen veroverde, zijn zinnen gezet op een vertrek bij de bekerwinnaar.

Hij wil koste wat kost naar de Engelse Premier League – zeker omdat het om een van de grootste clubs gaat nu – met bovendien een enorme traditie, zich voor hem heeft gemeld. Het is voor de 45-jarige trainer een droomkans, zo ziet hij dat, om bij Liverpool aan de slag te gaan. Een deel van de technische staf van Feyenoord is al gepolst om samen met hem naar de Premier League te verhuizen.

Slot en Feyenoord wonnen afgelopen weekend de Nederlandse beker.© DeFodi Images via Getty Images

Feyenoord stelt zich hard op

Feyenoord stelt zich desondanks hard op. De club heeft hem vorig jaar een groot salaris geboden en hoopte hem daarmee tot medio 2026 in dienst te houden. Het vertrek van Slot heeft bovendien gevolgen als hij ook een deel van de staf meeneemt. In de komende dagen zal moeten blijken of Liverpool bereid is het bedrag op tafel te leggen dat Feyenoord verlangt. Dat zal aanzienlijk meer zijn dan 10 miljoen euro.

De directie van Feyenoord wil in dit stadium niet ingaan op de onderhandelingen, maar de partijen zijn wel volop in gesprek.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer