Live voetbal

19/05Einde

LaLiga Santander / Speeldag 38

Real Madrid - Real Betis

0 - 2
61'Loren Morón75'Jesé

37' Geel

Marcos Llorente

49' Geel

Federico Valverde

58' Geel

Dani Carvajal

60' Wissel

in: Marco Asensio
out: Brahim Díaz

69' Wissel

in: Isco
out: Federico Valverde

76' Wissel

in: Lucas Vázquez
out: Karim Benzema

85' Geel

Isco

30' Geel

Wilfrid Kaptoum

61' Doelpunt

0-1 Loren Morón
Assist: Andrés Guardado

68' Wissel

in: Jesé
out: Wilfrid Kaptoum

74' Wissel

in: Tello
out: Loren Morón

75' Doelpunt

0-2 Jesé
Assist: Júnior Firpo

90'+1' Wissel

in: Sidnei
out: William Carvalho
Start wedstrijd 12:02 Plaats Madrid Stadion Bernabéu Toeschouwers 56 900 Scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco

Real Madrid eindigt dramatisch seizoen met pijnlijke thuisnederlaag tegen Real Betis, maar concurrent Courtois krijgt staande ovatie

Real Madrid eindigt dramatisch seizoen met pijnlijke thuisnederlaag tegen Real Betis, maar concurrent Courtois krijgt staande ovatie

Foto: REUTERS

2018-2019 is een seizoen dat men bij Real Madrid héél snel zal willen vergeten. Dat was nog voor de slotspeeldag het geval, maar het mes werd in de laatste wedstrijd nog wat dieper in de wonde geduwd door middenmoter Real Betis. De club uit Sevilla kwam met 0-2 winnen in de hoofdstad. Thibaut Courtois zat bij de thuisploeg op de bank.

LEES OOK.Geen Thibaut Courtois in doel bij Real Madrid, Zinédine Zidane maakt zich boos in de pers: “Wie is volgens jou de baas in dit team?”

Real Madrid kon tot ongenoegen van het thuispubliek heel weinig op de mat brengen. Tot overmaat van ramp werd het na een uur voetballen 0-1 via Loren Moron. Een reactie hadden de Madrilenen niet in huis. Integendeel: via Jesé werd het zelfs 0-2. Een onmondig Real Madrid kon daar weinig tegenover brengen. Het bleef 0-2 tot het einde. Voor De Koninklijke is het al de 12de nederlaag in 38 wedstrijden.

Vanzelfsprekend was er veel boegeroep in het Santiago Bernabeu, maar toch was er één man die veel applaus oogstte tijdens de wedstrijd. Doelman Keylor Navas stond tussen de palen en er zijn sterke vermoedens dat het voor de Costa Ricaan zijn laatste wedstrijd was in het shirt van De Koninklijke. Er is nog niets officieel, maar toch kreeg hij voor de wedstrijd een staande ovatie - en ook na de wedstrijd konden de misnoegde fans nog applaudiseren voor hun doelman.

Corrigeer