BBC
Volledig scherm
© BBC

Navratilova pikt loonverdeling bij BBC niet: "McEnroe verdient tien keer meer dan ik voor vergelijkbaar werk"

TennisMartina Navratilova heeft de kat de bel aangebonden. In het programma Panorama (dat vanavond op de BBC wordt uitgezonden) vertelt de voormalige tennisster dat haar collega bij de BBC John McEnroe "tien keer meer verdient" dan zij.

25 reacties

  • jean petermans

    6 jaar geleden
    aangezien zij geld te over heeft, is ze niet verplicht, noch geroepen om cocommentator te zijn, tenandere de verloning zal ook wel een waardemeter zijn van "kunnen" en "populariteit".
  • Alfons Detemmerman

    6 jaar geleden
    So what ? Hazard krijgt ook meer dan de spits van pakweg Beveren , oei misschien is die wel niet blank ? Discriminatie ? Stop al die zever
  • Philippe De Vleeschouwer

    6 jaar geleden
    Ik heb ooit de actrice Diana Rigg (The Avengers, James Bond On Her Majesty's Secret Service, Game of Thrones,....)horen vertellen dat toen ze in de jaren 60 in de serie the Avengers één van de 2 hoofdpersonages was, dat ze minder verdiende dan de cameraman. Toen ze eiste om meer te verdienen werd ze gezien als een bitch.
  • Patrick Verhoeven

    6 jaar geleden
    Vreemd, een man speelt een finale van 3u 40 minuten naar 3 winnende sets en een vrouw slaat een balletje naar 2 sets en zijn dikwijls klaar na 1u30 en krijgen na fel protest evenveel prijzengeld ....nie normaal noem ik dat !
  • Marijke Boulet

    6 jaar geleden
    Aantal toeschouwers en luisteraars = populariteit en hoger loon . Porno actrices en modellen verdienen ook meer dan hun mannelijke tegenhangers . Je moet de lonen vergelijken van "gewone" mensen , ik zelf werk in een groot bedrijf en daar zijn er loonschijven mijn mannelijke collega verdient tot op de cent evenveel als ik want wij doen de zelfde job .