ANP
Volledig scherm
© ANP

Hofdame van Elizabeth valt van de trap (en mist de queen op een haar)

RoyaltyKoningin Elizabeth is erg geschrokken door de val van haar hofdame Mary Morrison. De 81-jarige dame vergezelde de koningin naar een feestje toen ze haar balans verloor op de trap en hard viel. Tijdens de val miste ze de koningin op een haar na.

1 reactie

  • Amber Habex

    6 jaar geleden
    dat is toewijding!
  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. IN BEELD. Bijna 110.000 euro voor één outfit: prinses Charlene trekt alle aandacht in Monaco
    Royalty
    3

    IN BEELD. Bijna 110.000 euro voor één outfit: prinses Charlene trekt alle aandacht in Monaco

    Of het gepast is, daarover lopen de meningen uiteen. Maar prinses Charlene (46) weet hoe ze aandacht moet trekken. Tijdens de jaarlijkse E-Prix van Monaco verscheen de vrouw van prins Albert (66) in een outfit die bijna 110.000 euro kostte. Charlene was gehuld in op maat gemaakte items van Louis Vuitton. Al was het toch vooral haar horloge dat het kostenplaatje opdreef: een exclusief model van Richard Mille waarvoor de prinses zo’n 100.000 euro betaalde.