Raf Simons zet de Kardashians in hun ondergoed

Op hun ééntje zouden ze al een half miljoen euro vragen voor een reclamecampagne, maar het Amerikaanse modelabel Calvin Klein wilde alle Kardashians op de foto. Onder het motto ‘My Family, My Calvins’ stak artistiek directeur Raf Simons de bekendste familie ter wereld in iconische witte Calvin Klein-onderbroeken.

tib

“Raf had dit Amerikaanse beeld voor ogen, in een schuur met mijn familie”, zegt Kim Kardashian aan modemagazine Vogue. “Onze familie betekent alles voor ons, dus het is heel speciaal dat we dit samen doen”.

Kim poseerde samen met haar zussen Kourtney en Khloe Kardashian en Kendall en Kylie Jenner voor de lens van de Belgische fotograaf Willy Vanderperre. Wie goed kijkt, ziet jongste zus Kylie op elke foto een deken voor haar buik houden- zou ze dan toch zwanger zijn? Ook Khloé, die zeker zwanger was toen de foto’s gemaakt werden, verbergt een beginnend buikje.

De campagne werd gefotografeerd in een schuur op een geheime locatie in Los Angeles en focust op de intieme band tussen de zussen. “Van de schuur tot de kleren, het was allemaal iconisch”, zegt Kendall.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer