Foutje bij tankstation: zeven wagens defect na ‘verkeerde’ tankbeurt

© Photo News

Zeven bestuurders dienden een klacht in omdat hun wagen in panne viel na een tankbeurt bij het Esso-tankstation in Sint-Michiels bij Brugge. Wellicht werd daar een fout gemaakt door de tankwagen. “We gaan nog geen stenen gooien voor we alles bekeken hebben”, klinkt het.

tlg

Zeven klanten van het tankstation langs de Koning Albert I-laan in Sint-Michiels schrokken toen hun wagen plots vreemd deed na een tankbeurt. Alle slachtoffers rijden met een benzinewagen en waren zeker dat ze juist tankten. Maar ze belandden uiteindelijk allemaal met hun wagen in de garage.

Bij exploitant G&V kwamen de klachten in de loop van de week binnen. Volgens hen gaat het om een menselijke fout. Meer dan waarschijnlijk werd een tankwagen diesel in de benzinetank geledigd. “Maar vast staat dat nog niet”, zegt Ivan Martin van G&V. “Zeker is wel dat er geen slecht product werd afgeleverd. Er zijn gewoon twee producten in dezelfde tank gegoten.”

© mvn

De gedupeerde klanten zitten inmiddels wel met takel- en garagekosten aan hun wagen. Maar die zullen door G&V vergoed worden. “Gelukkig is het euvel met grondig reinigen en een speciaal product wel opgelost”, zegt Ivan Martin. “Maar wij zullen die mensen uiteraard integraal vergoeden en bieden ook onze excuses aan.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen