© Koen Dhollander

Bewoners van Merksem mogen gratis gaan zwemmen

Alle bewoners van Merksem krijgen voor 1 februari 2018 een Sporting A-postkaart in de brievenbus om 50 jaar zwembad Park van Merksem te vieren. Sporting A trakteert je zo op een gratis zwembon voor het ganse gezin.

kdm

Zwembad Park van Merksem blaast in 2018 maar liefst 50 kaarsjes uit en daarom staan er dit jaar heel wat leuke feestelijke activiteiten op het programma.Op de Sporting A-postkaart staat het feestelijke programma van februari tot en met juni, met aan de zijkant het zwemticket voor het hele gezin. Hiermee kunnen Merksemnaars met in totaal 5 gezinsleden gratis komen zwemmen in het zwembad en dit in de periode van 1 februari tot en met 15 april 2018 (inclusief de krokus- en de paasvakantie).

Wie veel komt zwemmen maakt ook kans op mooie prijzen dankzij de tombola. Vanaf 1 februari kunnen de zwemmers aan de kassa van het zwembad een stempelkaart krijgen. Bij elk bezoek aan het zwembad krijg je dan een stempel. Als je 8 stempels hebt kunnen verzamelen en dus een volle stempelkaart hebt, kan je de volle kaart in de grote tombolapot steken. Tijdens het slotfeest in juni worden de winnaars getrokken. De gelukkigen krijgen leuke prijzen zoals zwembeurtkaarten, 12-beurtenkaarten, verrassingspakketten en als hoofdprijs een jaarabonnement.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER