18-jarige jongeman die na zware botsing even in levensgevaar verkeerde, is profvoetballer van RWDM

In Boortmeerbeek vond een verkeersongeval plaats.© johe

Boortmeerbeek -

Een week geleden botste een personenauto frontaal met een vrachtwagen op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. De bestuurder van de auto verkeerde toen even in levensgevaar, maar overleefde de klap wel. Nu blijkt dat de bestuurder van de wagen de 18-jarige profvoetballer Frederic Soelle Soelle was.

johe

De precieze oorzaak van het ongeval blijft onduidelijk. Volgens ooggetuigen maakte de vrachtwagen geen verkeerde stuurbeweging. Hij testte nadien ook negatief op alcohol en drugs en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

LEES OOK. Jonge bestuurder (18) even in levensgevaar na ongeval met vrachtwagen

De passagier van de wagen was er erger aan toe. Hij verkeerde even in levensgevaar, maar overleefde de klap wel. Nu blijkt dat de bestuurder Frederic Soelle Soelle (18) was. Hij hield meerdere breuken over aan het ongeval.

Soelle Soelle genoot zijn jeugdopleiding bij KV Mechelen, maar trok afgelopen winter naar RWDM. Ook komt hij uit voor de Belgische U19. Afgelopen weekend zat hij niet in de selectie voor de wedstrijd in Kortrijk. Hoe lang hij precies uit zal zijn, is onduidelijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen