RV
Volledig scherm
© RV

Vroeg geboekt, en toch honderden euro’s misgelopen: waarom vroegboekkorting niet altijd voordelig is

De vroegboekkorting betekent niet altijd dat je effectief de laagst mogelijke prijs betaalt voor je reis. Dat ontdekte een Belgische reiziger per toeval. Hij boekte bij TUI verschillende reizen met vroegboekkorting, maar zag enkele maanden later de prijzen van diezelfde vakanties kelderen. Zo loopt hij tot 700 euro mis.

9 reacties

  • Jimmy faes

    5 jaar geleden
    Jean-Pierre: volledig eens met uw reactie. Echter zou een vroegboekkorting ook een garantie moeten hebben dat je de voordeligste prijs hebt... Hoe meer kamers zij boeken lang voor aanvang zomerseizoen, hoe beter voor TUI, hotels,... ze sporen u aan om vroeg te boeken met de boodschap dat je de beste prijs gaat betalen... Ok, maar kom dan wel uw afspraken na. En daar gaat het bij mij om.
  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    Alleen ticketten vliegtuig en autohuur is meestal goedkoper bij vroegboeking en voor betaling .
  • Liliane kevelaerts

    5 jaar geleden
    Is niet alleen bij TUI zo.
  • Patrick van den berg

    5 jaar geleden
    Wij zitten in hetzelfde schuitje, speciaal geboekt voor de extra vroegboekkorting en nu staat de reis ongeveer 480€ goedkoper . Bij ons hadden ze ook duidelijk gezegd dat we zeker moesten boeken want de prijzen gingen enkel maar stijgen . Misnoegde Tui klanten
  • christiane pauwels

    5 jaar geleden
    Door te wachten om te boeken tot 2 à 3 weken voor vertrek, hebben wij 700 € uitgespaard op een reis van 2 weken in een 4-sterren all-in hotel in Tenerife. Wij kennen de prijzen. Het is onze 14de keer in dezelfde streek!