Direct naar artikelinhoud
TV-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Priester Pieter belazerde heel Vlaanderen in 'De mol'.Beeld Photo News

Wie de voorbije maanden heeft meegespeurd naar de mol kijkt wellicht uit naar de aflevering van vanavond, waarin de sabotages van priester Pieter uit de doeken worden gedaan. Meer zin in een film of documentaire? Dit zijn onze tv-tips.

De mol

Pastoor Pieter bleek vorige week de zesde mol te zijn. Drie weken lang slaagde hij erin de boel te saboteren en zorgde hij ervoor dat de geldpot niet te groot werd. Maar waar viel hij door de mand? Wie ontmaskerde hem als eerste? En hoe ging hij nu precies te werk? Dat en nog veel meer komt u vanavond te weten in deze compilatieaflevering.

Een voorsmaakje? Bekijk hier hoe Pieters broer onbewust mee 'molde'

Om 20 uur op VIER

Robin Hood

Engeland, 13de eeuw. Na de dood van koning Richard keert Robin Longstride, een ervaren boogschutter, terug naar zijn bakermat Nottingham. De stad lijdt onder een tirannieke schout, corruptie en torenhoge belastingen. Regisseur Ridley Scott werkte voor deze fijne avonturenfilm al voor de vijfde keer samen met Russel Crowe. De film werd genomineerd voor liefst vijftien prijzen.

Om 20.40 uur op VTM

The Rebel Surgeon

Portret van de Zweedse dokter Erik Erichsen die zijn rijke en materialistische land verruilde voor Ethiopië, waar hij met beperkte middelen een veldhospitaal opstart. In het land zijn er amper drie dokters per 100.000 inwoners en er is bijna geen materiaal voorhanden. Samen met zijn vrouw Sennait moet dokter Erichsen gebruikmaken van materiaal uit de supermarkt om zijn patiënten te kunnen opereren.

Om 22 uur op Canvas

Andere Tijden Sport

Het is ondertussen 30 jaar geleden dat Q2-analist Aad de Mos met het kleine KV Mechelen stuntte door de Europacup II te winnen. Andere Tijden Sport blikt terug op hoe de Mos wraak nam op Ajax, de tegenstander in de finale, nadat het Amsterdamse bestuur hem drie jaar eerder als trainer aan de deur had gezet.

Om 22.05 uur op NPO1

De 3 wijzen

Speciale aflevering ten voordele van 'Iedereen Tegen Kanker', met 3 Wijzen uit Thuis: Monika Van Lierde, Raf Jansen en Moora Vander Veeken. Welk Thuis-verhaal is echt gebeurd? Welke straffe prestatie heeft Joke Vrancken geleverd? Komt er weldra een Thuis-sifonneke op de markt? En kijkt Kim Jong Il naar Thuis? Kandidaten zijn Danira Boukhriss en Bouba Kalala.

De 3 wijzen
Beeld rv

 Om 20.35 uur op Eén

Een volledig overzicht vindt u hier