EPA
Volledig scherm
© EPA

Vanaf volgende week geen twee stuks handbagage meer in cabine bij Ryanair

ReizenVolgende week, op 15 januari, veranderen de bagageregels bij lagekostenmaatschappij Ryanair. Gratis twee stuks handbagage meenemen in het vliegtuig zal niet meer kunnen. Enkel handtassen zullen nog toegelaten worden, het tweede stuk handbagage zal voortaan - gratis - in het bagageruim moeten.

59 reacties

  • Kim Morel

    6 jaar geleden
    Jan Van Rompaey, hoe bedoel je iemand die kan vliegen heeft toch geld genoeg? Vliegtickets zijn in veel gevallen stukken goedkoper dan bustickets...
  • Bert Hoover

    6 jaar geleden
    Vlieg zelf beroepshalve enkel star alliance en emirates (en hier en daar een uitzondering maar nooooit low cost) maar ik hoop van harte dat men zelfs bij de grote carriers deze maatregel invoert. Als frequent flyer met extra carry-on privileges vind ik dikwijls nog amper plaats (zelfs in business!) in de overhead bins door al degenen die de regels aan hun laars lappen!
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Laat ze betalen. Allemaal. Wie kan vliegen heeft geld genoeg.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Dat was enkele jaren geleden ook zo, en dat werkte prima. Dan hebben ze de twee tas ingevoerd en de mensen sleurden alles in het vliegtuig da ze bijhadden. En toen zat het strop. Men moet de mens tegenhouden met bepaalde regels, anders loopt het in het honderd.
  • Pieter De Coninck

    6 jaar geleden
    Ben op vakantie vertrokken met Brussels Airlines.Als het kan nooit meer.Met welke oude rommel vliegen die,en dan een stewardess die net voor de landing omroept,opgepast want dit is gevaarlijker dan autorijden.