Man vindt drugs op bijzondere plek in tuin van zijn woning in Diest

Een man heeft verschillende zakjes drugs gevonden in de bomen van zijn eigen tuin. De politie van Demerdal (Diest, Scherpenheuvel en Zichem) is ter plaatse gekomen om de cocaïne, wiet en heroïne in beslag te nemen. De pakketjes waren op een bijzondere wijze verstopt: in zwarte sokken tussen takken van de bomen in de tuin.

Toen de eigenaar van een woning op de hoek van de Galgeveldstraat in Kaggevinne en de Leuvensesteenweg besloot om z’n tuin aan te pakken, deed hij een wel heel bijzondere vondst. In de coniferen in zijn tuin zaten immers zwarte sokken verstopt. Geen lege of gebruikte, wel sokken gevuld met drugs. In elke boom zat een andere soort verstop: cocaïne, heroïne en wiet, telkens verpakt in kleine hoeveelheden.

Het huis zou een tijdje leeggestaan hebben voor er een nieuwe eigenaar werd gevonden. Mogelijk gaat het om een manier om drugs te verhandelen, de politie is ter plaatse gekomen om de pakketjes in beslag te nemen. Voorlopig willen noch de politie noch het parket iets kwijt over de zaak, een gerechtelijk onderzoek is wel gestart. Dat bevestigde de woordvoerstel van het parket in Leuven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER