© Politie Antwerpen

Politie pakt drie drugsdealers op bij verschillende acties

De Antwerpse politie kon dit weekend drie dealers oppakken. De wijkondersteuningsteams van de regio’s Oost en Centrum hadden prijs, maar ook het wijkteam van Deurne kon tijdens een actie een drugsdeal vaststellen. Er werden heel wat drugs en geld in beslag genomen.

jtp

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van het regio Centrum was zaterdagmiddag getuige van een drugsdeal. Een man stapte kort in een wagen, kreeg een pakketje overhandigd en stapte daarna weer uit. Bij controle bleek dat er inderdaad een drugsdeal had plaatsgevonden. Drugshond Bo kwam mee ter plaatse en in het voertuig werd speed, GHB en xtc aangetroffen.

In totaal werd met behulp van Bo 1.135 euro, 330 gram speed, 78 xtc-tabletten en 3 liter GHB in beslag genomen. De verdachten werden voorgeleid, één van hen werd aangehouden door de onderzoeksrechter.

Lees verder onder de foto

© Politie Antwerpen

Bij een actie om drugsoverlast te bestrijden bij het metrostation Sport merkte het WOT Oost op hoe er speed werd verhandeld tussen een voetganger en een fietser. Er werd een huiszoeking gedaan bij de dealer, daarbij werden 50 gram speed en een precisieweegschaal in beslag genomen.

Lees verder onder de foto

© Politie Antwerpen

Tot slot werd er ook een drugsdeal vastgesteld in een wagen aan de Unolaan in Deurne. De bestuurder bleek in het bezit van marihuana en heel veel cash geld. Onder de zetel werd nog meer marihuana aangetroffen. De patrouille van het wijkteam Deurne vonden ook nog verstopte juwelen in de wagen. Bij een huiszoeking werd ook nog cocaïne aangetroffen. De wagen, de drugs, het geld en de juwelen werden in beslag genomen.

© Politie Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER