Mandy Moore.
Volledig scherm
Mandy Moore. © Instagram/Jordan Strauss/Invision/AP

Dit moet Mandy Moore ondergaan voor haar rol in de dramaserie 'This Is Us'

TVVoor haar rol als de 68-jarige Rebecca in de dramaserie 'This Is Us' moet Mandy Moore (34) maar liefst drie uur in de make-upstoel plaatsnemen. Maar dat blijkt peanuts in vergelijking met wat ze moest doormaken om de prothese te maken. 

0 reacties

  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.
  2. ▶ Hans Bourlon: “Omdat Samson niet uniek genoeg was,  kreeg Plop een vreemde muts”
    Suikernonkels
    1

    ▶ Hans Bourlon: “Omdat Samson niet uniek genoeg was, kreeg Plop een vreemde muts”

    Hans Bourlon, de CEO van Studio 100, is deze week de gast in de HLN-podcast ‘Suikernonkels’. Bourlon heeft als ondernemer een lange weg afgelegd maar behoort intussen tot het kransje van de Rijkste Belgen. Hij verklapt in de podcast ook enkele geheimen van zijn ondernemerschap. Geloof bijvoorbeeld niet in marktonderzoek, maar volg je buikgevoel. Luister hierboven naar de vierde aflevering van de HLN-podcast Suikernonkels.