© rr.

Extrasportief geluk voor David Goffin: tennisser wordt voor de eerste keer vader

Sportief loopt het voor geen meter met de carrière van de 33-jarige David Goffin. Maar extra sportief viel er wel goed nieuws te rapen voor de Luikenaar. Partner Stephanie Tuccitto kondigde aan dat er een eerste kind op komst is.

Guy Van Den Langenbergh

Sportief beleeft de voormalige toptwintig-speler mindere tijden. Recent nog werd hij uitgeschakeld in de eerste ronde in Monte Carlo, vloog hij er meteen uit in Boekarest en overleefde hij de kwalificaties niet in Madrid. Voor het toernooi van Aix-en-Provence gaf hij afgelopen week zelfs forfait als gevolg van een geblokkeerde rug. Goffin is momenteel in Rome waar hij aan de kwalificaties zou deelnemen maar ook die heeft hij laten schieten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Maar nu is er eindelijk nog eens een reden tot lachen. Echtgenote Stéphanie kondigde immers aan dat het koppel een eerste kind verwacht. Zij is al jarenlang samen met Goffin en volgt haar echtgenoot bij de wedstrijden. Het is dan ook vanuit Rome dat ze een foto op Instagram postte met de weinig verhullende titel ‘Rome with (a belly full of) love.’

De geboorte van hun eerste kindje wordt in oktober verwacht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer