Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Zelensky stelt ontmoeting met premier De Croo uit en blaast alle internationale verplichtingen af nu Russische troepen verder oprukken in regio Charkiv
    40

    Zelensky stelt ontmoeting met premier De Croo uit en blaast alle internatio­na­le verplich­tin­gen af nu Russische troepen verder oprukken in regio Charkiv

    De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zijn geplande bezoek aan ons land uitgesteld. Hij zou deze namiddag premier Alexander De Croo (Open Vld) ontmoeten en daarna doorreizen naar Spanje en Portugal. Ook die bezoeken zijn geannuleerd. Volgens zijn woordvoerder heeft Zelensky al zijn internationale verplichtingen afgeblazen vanwege het Russische offensief in het noorden van de regio Charkiv. Het Kremlin verklaarde dat het Russische leger daar al tien dorpen heeft veroverd.
  2. Hugo Coveliers (ex-Vlaams Belang - Vlott) naar rechter om pensioenbonus te behouden: “500 euro per maand minder? Dat pik ik niet”
    PREMIUM

    Hugo Coveliers (ex-Vlaams Belang - Vlott) naar rechter om pensioenbo­nus te behouden: “500 euro per maand minder? Dat pik ik niet”

    Eresenator Hugo Coveliers (77) stapt naar de rechter. Het gewezen fractielid van Vlaams Belang pikt het niet dat zijn maandelijks pensioen met 500 euro netto teruggeschroefd wordt, omdat het boven het wettelijke plafond van 7.813 euro bruto uitkomt. Tot ongenoegen van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. “Had Hugo mij gecontacteerd, ik had hem afgeraden om te procederen.” Toch denkt Coveliers recht in zijn schoenen te staan: hij legt uit waarom.