Hij scoort niet alleen op het veld: ’Real Madrid-ster Jude Bellingham slaat Nederlands model aan de haak’

De Britse stervoetballer Jude Bellingham (20) zou aan het daten zijn met een model van Nederlandse bodem. Naar verluidt is de 25-jarige Laura Celia onlangs naar Madrid gevlogen om de sterspeler van Real Madrid in levenden lijve te ontmoeten.

De Telegraaf

De twee zouden elkaar hebben leren kennen via Raya, de datingapp die zich voornamelijk richt op rijke en bekende vrijgezellen. “Laura logeerde de afgelopen weekenden bij Jude in Madrid en is helemaal weg van hem”, weet een insider aan The Sun te vertellen. Bellingham en Celia zouden volgens de Britse krant ook samen zijn gezien in het Santiago Bernabéu Stadion tijdens de wedstrijd tussen Real Madrid en Athletic.

Celia wordt vertegenwoordigd door het gerenommeerde modellenbureau The Four Models, gevestigd in Manchester. De Nederlandse heeft model gestaan voor het merk PrettyLittleThing en haar Instagram-account telt ruim 370.000 volgers. Bellingham werd vorig jaar nog gelinkt aan Asewanta Chitty, een influencer van Ghanese afkomst.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer